Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı tarafından tarafıma sunulan Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikası ile Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metninin tamamını okudum, anladım ve kişisel verilerimin aydınlatma metninde belirtilen amaçlar çerçevesinde işlenmesi konusunda bilgilendirildim.
Bu çerçevede, Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı tarafından özel nitelikli kişisel verilerimin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak, gerekli bilgilerin mevzuat çerçevesinde işlenmesi, gereken süre boyunca saklanması ve muhafazası, Vakıf tarafından, Vakıf’ın yurt, barınma, bakım ve yardım hizmetlerinden yararlanmam halinde, bu hizmetlerin planlanması, yürütülmesi ve program kapsamında sağlık hizmetlerinden faydalanabilmeme yardımcı olunabilmesi amacıyla ve bu çerçevedeki iş ve işlemlerin yapılabilmesi için her türlü kanallar aracılığıyla Aydınlatma Metni’nde yer alan amaçlar doğrultusunda işlenmesine, gerektiğinde yine Aydınlatma Metni’nde yer verilen taraflara aktarılmasına konu hakkında aydınlatılmış ve bilgi sahibi olarak, özgür irademle ve açık rızamla onay veriyorum. Vermiş olduğum açık rızayı dilediğim zaman geri alabileceğimi ve Kanunun 11. Maddesinde belirtilen Aydınlatma Metninde de yer alan haklara sahip olduğumu biliyorum.

İSİM SOYİSİM :

TARİH :